Over sportmassage-sh

Mijn naam is Stefan Hazeleger. Vanaf jongs af aan fanatiek wedstrijdzwemmer geweest. Dit resulteerde in Nederlandse titels, zowel in de jeugd als bij de senioren. Op mijn 23ste heb ik besloten om een punt achter me sport carrière te zetten. actie

Om actief te blijven in de sport wereld heb ik in 2015 mijn diploma sportmasseur behaald bij het NGS (Nederlands genootschap van sportmassage). Daarnaast ben ik ook aangesloten bij het NGS*.

Om het aanbod van ontspanningsmassages uit te breiden heb ik ook een hotstone massage gevolgd aan het wellness instituut Elsysium. Daarnaast heb ik ook de cursus stoelmassage en de specilisatie stoelmassage cursus gevolgd aan Libosan massage & opleidingsinstituut.Als u op zoek bent naar superclone Replica Rolex , Super Clone Rolex is de plek om naartoe te gaan! De grootste collectie nep-Rolex-horloges online!

ngs


*NGS: Nederlands Genootschap van Sportmassage:

Vertrouwd en veilig:

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is door het ministerie van VWS erkend en wordt door haar gecontroleerd. Om de licentie geldig te houden, dienen de sportmasseurs regelmatige her- en bijscholingscursussen te volgen, waardoor de kennis en niveau gewaarborgd is.