Hot- en coldstone massage

Wat is een hot en cold stone massage?
Een hot- en coldstone massage is een zeer ontspannende en diepwerkende massage met basalt stenen. Deze worden in water opgewarmd tot 45-50 graden, marmeren en basalt stenen worden in ijsblokjes gekoeld. De warmte van de stenen en het strijken en kneden geven niet alleen een oppervlakkige, maar ook diepere werking op je spierweefsel. Die maakt de behandeling zeer effectief en ontspannend. Het draagt bij aan het zelfherstellend vermogen, stimuleert de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen en zorgt voor balans.
Nadat een deel van je lichaam is behandeld volgt het kort opleggen en bestrijken met koude marmeren of basalt stenen. Dit geeft een extra impuls aan je bloedsomloop en stimuleert daarmee de afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen.

Voor wie?
Deze vorm van massage is zeer geschikt bij spanningen, stress, na sport of bij rug- en nekklachten of een slechte doorbloeding.
Het is bovenal voor mensen die het zichzelf gunnen om te genieten van de weldaad die een hot- en cold stone massage biedt.